Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американският телевизионен водещ

...
Всеки може да предположи какво ще съдържа интервюто на американският телевизионен водещ
Коментари Харесай

Говорител на ЕК: Интервюто с Путин ще бъде изненада, само ако се разплаче и поиска прошка от украинците

Всеки може да допусна какво ще съдържа интервюто на американският ефирен водещ Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин. Вижданията на съветския президент са известни. Изненада може да бъде, единствено в случай че Путин се разплаче и каже, че изцяло се е провалил и се извини на украинците. Тогава бихме благодарили на господин Карлсън, че е направил това изявление. Това оповестява кор. на Българска телеграфна агенция в Брюксел Николай Желязков.

Това съобщи представител на Европейската комисия в навечерието на предстоящото разпространяване на записа с изявлението. Говорителят добави, че платформата, където ще бъде качено изявлението, следва да го смъкна допустимо най-бързо, в случай че то е в нарушаване на разпоредбите.

Ако наличието бъде обявено от страна на потребителите като нарушаване, платформата би трябвало да ревизира и допустимо най-бързо да го отстрани, разясни представителят. Европейска комисия не се намества по обособени случаи, а при непрекъснато нарушаване на разпоредбите от дадена платформа, добави той. Говорителят означи, че през декември комисията предприе следствие против Х (Туитър), което би могло да приключи в това число с решение за налагане на санкция.

В Европейски Съюз се борим се с дезинформацията посредством свободата на изложение на мнение, а не с опити за отравяне, гонене и прогонване, заключи представителят. Попитан дали Карлсън може да бъде включен в идващите европейски наказания против виновниците за разпространяване на агитация и дезинформация в полза на Русия, той посочи, че сходни решения се взимат при закрити врата от страните в Европейски Съюз.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР